Hundjobb

Jag vill hinna med så mycket jag kan för valpköpare före Karda kommer hem så idag var det tjuvträning igen. Ville och Amos fick var sin tid och Jenna samt Tali fick vara med var sin gång. Nu är dom jätteduktiga, killarna, så ”trycket” ökas sakta. Fortfarande fokuserar vi på stadga och fotgående men nu rullar det på 🙂 Walter var här igår och han gör lika fina framsteg han också. Det är fantastiskt roligt att få följa och stötta och att se hur nöjda ni blir gör gott 🙂

Bäste Ture skulle få sitt också. Birgitta hade lagt ett ökl viltspår som han fick gå ikväll, med skott och allt. Även detta gick riktigt bra, han är väldigt spårnoga över stock och sten samt låg tät vegetation 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.