Förbereder

Igår höll vi på mest hela dagen ute i valprummet, dit flyttar valparna när dom är ca 1 månad gamla. En ny plastmatta har införskaffats och lagts in så det blir lätt att hålla snyggt och prydligt. Det blev så himla bra 🙂 Tack Jonas för hjälpen.

Tali ska snart starta på jaktprov så Birgitta och jag tränade med vilt idag. Tali var så himla duktig att det bådar gott inför start men allt kan hända på prov, det har man fått lära sej. Freja fick också testa vilt men Jenna och Tova fick dummisar.

Karda får vackert stanna hemma och ta det lugnt vilket hon inte har så mycket emot, nu blir det bara små korta promenader för henne. Medans jag stökade i köket tittade jag på magen och såg hur det ”bubblade” genast var handen där och jag kände en liten krabat som sparkade 🙂 Nu är det inte långt kvar 🙂

2 Kommentarer

  1. Lollo och Fredrik

    Vad häftigt att få känna sparkar! Bra att hon vilar sig i form 🙂 det vet jag en till som gör…

    • Idag är det dock lite väl varmt för henne, takfläkten går för fullt så blir det lite svalare. Sköt om er <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.