Utflytt

Kompisarna har åkt hem till sej, tiden går fort när man har roligt. Vi lyckades planera in 2 helger framöver då vi ska ses igen, alltid kul att ha något att se fram emot.

Valparna har fått flytta ut till valprummet. Större yta och hundgården utanför är uppsatt. När dom börjar gå ut har dom möjliget att traska rätt in i huset så får dom vara med i flocken 🙂 Mycket tid kommer att tillbringas ute med dom så det blir ingen skillnad mot nu. Jag har sett en stor fördel med att ha det så här, dom kan inte ”skrika” till sej mat. Dom får vackert vänta tills klockan är 7, då serveras det. Självklart sover Karda med dom och hon får vara hos dom så mycket hon vill. Dom brukar sova när jag kommer, gäspar stort och vaknar till för ett morgonmål. Prio nr. 1 är att i alla situationer ha det lugnt, det får inte vara stress eller en massa höga ljud. Lugnt och fint ska det vara och det blir en väldigt fin start i deras liv.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.