Bruna bönor 

Det är mycket som ska fixas inför jul, även med mej själv. Alltså har jag varit hos frissan men även hämtat mina nya glasögon ? känns bra med allt. Fått handlat en del inför julbordet samt kokat bruna bönor, det är ett måste här. Så himla gott ? Solen går ner men lyser upp så fint en liten stund till.

Det blev som det blev….. Bilder kommer lite längre ner ? 

2 Kommentarer

  1. Bruna bönor är fantastiskt gott! Men jag fuskar med dem, de köper jag färdiga. Sen får jag nog sova i husvagnen…själv?

    • Karin Torstensson

      Klart man kan köpa färdigt 🙂 Har nog aldrig märkt någon mageffekt 🙂 men eftersom vi äter allihop kanske man inte blir särskilt känslig hahaha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.