Rackarunge

Hämtade lillgrabben, snart 30 år, vid tåget. Jag var sugen på semla.. Så han skulle handla det på kondiset. Det sista jag sa var att det ska vara en vanlig semla och absolut inte vanilj! När han går av hos sej tar han sina och ger mej min låda där det står vanilj! Ett kraftuttryck kom från mej och jag lovade att var det vanilj så skulle jag komma tillbaka och mula honom med den. Det är få saker man inte skämtar om och det gäller semlor! Väl hemma börjar jag kolla semlan och det var precis som jag önskade ? Han är så himla lurig och det vet jag ju men att få hon bakom disken att skriva vanilj, det får jag ge honom en eloge för ? Nåväl, en annan dag får vår busunge ❤️ tillbaka, ska bara komma på något bra.

2 Kommentarer

  1. Lollo och Fredrik

    Hahaha vad rolig han är! Blir ju lite nyfiken på vilket kraftuttryck du valde 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.