Onsdagsträning

Vi har, som vanligt, kört luriga kluriga övningar och efter fikat avslutade vi med sök. Spira, 8 månader, var yngst och får jobba utifrån sin förmåga. Kraven höjdes ju äldre och duktigare dom är. Bra jobbat allihop, så roligt att se er och lilla Spira har sannerligen framtiden för sej.

Jag skulle hämta fler dummisar och sa till Jenna att stanna. På väg tillbaka ser jag hur hennes huvud sticker upp över stenen 🙂 Har jag sagt stanna så stannar man men kika över får man 🙂 Avslutar med en stilstudie på Sam som dirigeras av Anita.

4 Kommentarer

  1. Finfin träning , tack för idag ??

  2. Tack för idag!!! Den där hagen är allt bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.