Grattis

Inte att förglömma när hundarna gör bra ifrån sej, stolta ägare till duktiga hundar rapporterar till en mycket glad uppfödare. Elin o Nova som redan har titeln SEVCH är nu även Norsk viltspårschampion. Ett svårt spår i värme och torka men det fixade dom. Britt o Loke, som också har titeln SEVCH, har även fått titeln LD Startklass. Jag försöker hinna med att rapportera till webban så hon kan uppdatera grattissidan på hemsidan för det rullar in resultat hela tiden 🙂

Valparna är oskrivna blad och lyckligt ovetande om vad dom ska syssla med i framtiden. Det får bli en glad överraskning för dom 🙂 Just nu gör dom inte många knop 🙂

2 Kommentarer

  1. LD Startklass ska det vara;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.