3 veckor

Jag ber om ursäkt för sent inlägg på denna dag då valparna är 3 veckor men…….. Vi har hållt på med körsbär hela dagen och eftersom Stefan och Anna kom för att hjälpa till så passade vi på att kärna ur ALLT, garanterat 10 kg urkärnade bär. Ett drygt, tråkigt jobb men en underbar sylt att njuta av så det är värt det.

Valparna ska ha sitt så dom har även avmaskats, vägts och få halsband som nu sitter perfekt. Hanarna har killfärger och tikarna det motsatta 🙂 Genus har fortfarande inte kommit till lådan 🙂 Dom växer och frodas, busar sakta men säkert mer och mer. När dom sov smög jag ut med maten, för fatet över huvudet på dom och genast sätter luktsinnet igång. Full fart till maten så är dom nöjda ett tag igen. Dock säjer dom inte nej till efterrätt från Tali 🙂

2 Kommentarer

  1. Minns mormors ”spottkräm”, inget urkärnat där inte☺ kan man lägga ett bud på en burk??☺

    • Karin Torstensson

      Spottekräm blir det också ? tyvärr säljer jag inte denna sylt, alldeles för mycket jobb och alldeles för god ? tack för frågan ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.