Lugn o ro?

Tali kom in till oss för att ge di, valpen fick ta stöd mot trappen och det gick ju fint. Efter maten var det dags för översyn av valparna så den ömma modern lägger sej i bädden för att göra det. Det är ett myller av busiga godingar överallt runt Tali och hon tittar på mej frågande – Du pratar om lugn och ro? Vill du byta plats med mej en stund? 🙂 Jag förklarar att jag gör vad jag kan för att underlätta och att hon ska vara glad över att jag städar bort allt bajs och kiss på morgonen och resten av dagen. Hon instämmer nöjt för hon vet hur det ser ut i valprummet kl 7 på morgonen 🙂

Det kommer att bli en hel del besök för dom små i helgen, ska även ha träning för mina valpköpare i morgon så jag får se hur snabbt jag kan blogga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.