1a turen

Först vill jag säja att det är väldigt roligt att få följa så många av mina hundar. Det kommer meddelanden och på fb samt insta läggs det ut en hel del. Mycket bad är det i värmen, härligt att ni tar så väl hand om era kompisar 🙂

Birgitta kom för att hjälpa mej lasta bilen med alla voffarna, Tali var också med men hon ligger bakom den stora buren. Valparna ser henne och får lite extra trygghet så här i början, hon hjälper även mej att hålla dom samlade i skogen. Pluttisarna var mycket frimodiga i den nya miljön, undersökte och busade. När Tali letade Hjorttryffel var dom mycket intresserade av vad hon gjorde 🙂 Själva resan gick riktigt bra och när vi åkte hem var det inte mycket gnöl alls så det bådar gott för snart åker vi igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.