Duktiga hundar

Alla var med även idag så Stina inte behöver sitta i hundgården om det blir för kallt för henne. Det är jättenyttigt för henne att bara få vara med. Det kan ta en god stund förrns vi ska iväg i drevet, Jenna och Tali väntar tålmodigt så det gör Stina också. Hon får inte vara i skogen hela dagen för det orkar hon inte med.

Jenna fick göra ett eftersök på en Kronhind. Det blev inte ett långt spår men tack vare henne hittade vi den fort. Skottet hade tagit där det skulle så allt var enligt plan. Det är inte ovanligt att djuret kan gå iväg efter skott, en bit, inget konstigt i det men är det lite tät vegetation så tar man det säkra före det osäkra och gör ett eftersök. Nöjda stannade vi kvar hos skytten tills drevet var över. Tilläggas kan att vi även fick en älgkalv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.