4-månadersträff

Ville-Frejavalparna kom på sin första träff idag. Bruno, Bosse, Eira och Kyra kom, Frej saknades men vi ses säkert framöver. Vi började med att gå i koppel och efter det blev det inkallning. Dom fick hantera Nej-övning där det var tre skålar med köttbulle i som valpen inte fick ta. När dom gjorde rätt fick dom ta en som belöning. Efter fikat blev det test med dummies och även en duva. Greppet är ungdomligt som det ska vara 🙂 men viljan och arbetsglädje finns så det finns att jobba med.

Pappa Ville och mamma Freja fick också apportera och visa sina små hur det ska gå till. Så roligt att se er alla och att få följa er resa framöver, stort tack för idag.

6 Kommentarer

  1. Fina bilder! Kul att se syskonen. Ni hade tur med vädret också! Vi försöker upprepa era övningar här hemma. Frej spårade en dovhind en bit idag som vi skrämde upp ur en lega på skogspromenaden.

  2. Så roligt att ses och vilka duktiga fina ungar det blev!! Det gjorde dom bra Ville och Freja. Roligt att höra hur valparna är och att Villes fina sätt har gått vidare till dom. Apportgrepp och vilja, sätt att möta nya saker, ja detta ska bli kul att följa!
    Helena & Micke!
    ps, kommer bilder på vår blogg senare….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.