Bra fråga

Jag kan få frågan om hur mycket jag tränar och jag svarar, ett par ggr i veckan. Men under promenaden idag så slog det mej att träna, det gör man hela tiden.

När vi börjar promenaden är det hopp och lek, när vi närmar oss byn ska dom gå vid sidan det är inte tillåtet att gå in i någon trädgård. När vi är förbi husen är det hopp och lek igen. Vid landsvägen blir det koppel på och då får dom inte dra. Inne i skogen tas kopplet av men jag säjer stanna först, medans kopplen sakta läggs i fickan ska dom vara kvar tills jag säjer hopp och lek igen. Vi närmar oss byn igen och då gäller fotgående, under den sträckan finns kattskit…. Sista biten hem är det hopp och lek igen så nog blir det en hel del träning när man tänker efter ?

En kommentar

  1. Jag tränar mina hundar varje dag, både på promenader men också apportering och lydnad. Ibland länge, ibland 10 minuter…
    De mår bäst då..
    Helena.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.