Tjuvträning

Igår kom Eva och Ville för lite träning ❤️ Så roligt att se er igen. Ville är jätteduktig på nose work och viltspår men även i apportering. En härlig kille helt enkelt ❤️

Idag är jag otroligt trött, vet inte varför men det är bara att bita ihop. Det blev bilen till skogen men först lite träning. FinaStina vill mycket men får lov att lära sej att det är jag som bestämmer. Jag öppnade buren, sa inget men visade med handen att dom skulle stanna. Så gick jag runt bilen i sakta mak och stannade vid buren en stund före dom fick hoppa ut.

Så fick dom leta tryfflar och jag trattkantareller, förvånansvärt lite trattisar men fick med lite hem i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.