Jaktdag

Doris skulle gå med husse och ytterligare en grishund skulle vara med så mina fick vara hemma. Dom fick trösta sej med märgben och det var väl ok. Jag fick dock åka och hämta dom för vi behövdes också, dom lämnade gärna märgbenen ? När vi gjort vårat jobb satte jag mej på pass och dom fick vila i bilen.

Återsamling. En värmande brasa var väldigt skönt att sitta vid före vi skulle vara igång igen. Nu var det tajtare mark och Doris och hennes kompis skulle vara med, så även jag. Det blev lite funderande för tre flattar var för många men vem ska jag ta? Beslutet blev att jag testar FinaStina, hon är ung och fortfarande inte fullärd. Hur gör hon när hon är själv?

Hon är duktigare än mina förväntningar ❤️ Söker ut ensam och är hela tiden aktiv med näsan. Kommer till mej efter en runda för att direkt söka ut igen. Står jag stilla stannar hon hos mej tills jag går igen och då är det full fart i markerna.

Jag älskar alla mina hundar och har alltid gjort och dom ställer alltid upp ❤️ men att se en ung individ utvecklas precis som jag önskar, då finns det ingen hejd på glädje ❤️

Nu sover dom gott och vi har värmt oss med rysk choklad, det är vi värda ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.