Vilken helg

Vi har verkligen sett fram emot att få umgås med barn och barnbarn under helgen och nog började det bra men…. När vi kom tillbaka efter utevistelse i lördags kände jag mej trött så lite vila skulle sitta fint men… Då började magen att bråka?

Jag har aldrig haft magsjuka och nog har jag blivit utsatt för det men alltid klarat mej. Så drog helvetet igång, fy farao ? i 7 timmar höll det på. Det lagades god middag men det luktade fruktansvärt illa så jag och en hink fick fly fältet tills doften var borta.

Igår var jag bättre men mycket matt. Läste om matförgiftning och det kan man få ett dygn efter man blir smittad. Vi åt på vägen men inte riktigt samma mat. Oavsett så var det en upplevelse jag kan vara utan.

Stort tack för hjälpen ❤️ med mina hundar. Att inte ens behöva fundera på dom var en oerhörd hjälp ❤️

Nu är vi strax hemma. Kenneth vill äta under färd men det gör inte jag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.