Ibland ?

Men vi tar det från början. Igår höll jag på att göra koppel, lagret behöver fyllas på. Självklart är kompisarna med och håller sällskap ❤️ FinaStina älskar trimbordet och så fort hon kommer in så hoppar hon upp. Tali tog bädden och Jenna ligger bakom på dyna.

Idag kom goe Ville för en tjuvträning ❤️ Det är full fart och massor med arbetsglädje ❤️

När dom åkt fick mina hundar ut i hagen för att springa av sej medans jag tog in ved och grejade hos ankorna. När jag var klar var det bara Stina som var kvar där så jag tog in dom andra.

Medans hon fixade med sitt så lade jag ut ett sök och gick sedan mot henne. Då bara hon försvann? Märkligt! Jag gick och tittade efter henne, lockade och ropade, inget gensvar. Hem igen, tar bilen och åker runt och letar, ingen Stina. In med bilen och går mot byn, får väl leta runt på ställena. Då ser jag rumpan under ett skjul.

Gott om plats så just det var ingen fara men…. Eftersom vi går den svängen vet hon var kattskit finns ? Hela truten var full ? Under timman som gick är det garanterat soprent med kattskit nu. Katter är ok, nästan i alla fall, men kattskit hatar jag ?

Hon har aldrig gjort så här förut, stuckit iväg så men jag har varit med om det förut. Dom kan vara skötsamma men när det drar sej mot 2 år, DÅ! Just nu är jag ? på henne, det behövs inga hugg och slag, vad skulle det hjälpa? Bara otroligt dumt, hon vet min sinnesstämning, det visar hon tydligt. Just nu är hon väldigt billig men imorgon går priset upp igen ?

Hur gick det då med söket? Två glada, skötsamma och just nu dom bästa, fick ta in det ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.