Regn

Igår kom det välbehövligt regn, det gör gott åt alla växter. På kvällen var luften mättad av regn och en tät dimma låg över nejden. Lite av det fanns kvar i morse. Vackert.

Jag tog ingen Alvedon när jag lade mej, tänkte se om det verkligen behövs. Jo, det gjorde det. Var väldigt stelt och ömt när jag skulle gå upp så det var bara att ta en tablett. Annars tycker jag att det ser bra ut, inte rött och varmt efter nattens vila. Bara att inse att vila är det som gäller. Egentligen är det inte konstigt att det fortfarande är ömt efter den långa och intensiva tvätten av såret. Det ska bli bättre för varje dag så jag snart kan ta en liten tur med mina kompisar ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.