Satan

Var i skogen som vanligt med hundarna denna morgon. När jag är hemma igen så ringer grabben som bor väldigt nära där jag var. Hans fru skulle gå ut, dom har en liten damm ca 40 m från huset med 30 myskänder i, då är vargen i den och ska ha dom. Hon försöker skrämma bort den men då går vargen emot henne.

Stefan som förstår att något inte stämmer går ut. Även han börjar rya och då ger den sej iväg med en död anka som är kvar.

För ett tag sedan var den också där och fångades på åtelkamera. Vi trodde den drog vidare efter att ha rivit får i närheten men icke. Nu vet den att det finns mat och kommer säkert tillbaka och dödar tills det är slut.

Jag sticker inte under stol med att jag absolut inte vill ha varg. Vi ska kunna röra oss fritt och få ha våra djur i fred. Stefan och Anna har en son på 1,5 år, mycket olustigt med marodören i närheten. Det är anmält.

Snart får hund släppas på jakt, vågar jag? Säjer bara, satan!

 

4 Kommentarer

  1. Nej men fy fasen så otäckt. Nej jag vill inte ha varg sen får folk säga vad de vill.
    Helena.

  2. Håller med dig… Satans skit ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.