Men Stina

Pratade med veterinären på morgonen efter att han odlat urinen och där fanns inga bakterier! Bra men märkligt. Hon har inte skvätt en gång efter besöket så det var väl hormoner som spökade? Skönt att det är helt ok med Jenna ❤️

Stina heter bara Stina idag, jag är sur på henne. Hon har, under natten, tuggat sönder min pipa med det fina bandet jag fick för flera år sedan av en valpköpare. Bara flis av allt. Dumma Stina.

När man flyttar till mindre så är det inte riktigt allt som får plats. Vad skulle jag göra med juniorsängen? Hundbäddar har jag ju inte för mycket heller ? Äsch, jag gör en hundsäng för just en sådan här har jag ju inte ? Blev nöjd och praktiskt att kunna dammsuga under.

När FinaStina kallades FinaStina så fick hon inviga den. Hundarna gillar den och det är ett gott betyg ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.