Skitprat

Att titeln SEVCH inte står högt i vissa kretsar är inget nytt och därom är det upp till var och en att tycka. Men, när jag får höra att FinaStinas alla HP ifrågasätts blir jag riktigt irriterad.

Det ska ha varit alldeles för lätta spår till att det är kompisdömt! Då är det väldigt lätt att även bli förbannad.

Jag har startat en massa hundar i viltspår och fått championatet men utan HP. Jenna var först med att gå klockrent och belönades också med ett gäng HP, vilket hon absolut var värd.

Dotterdotter FinaStina visade sej vara ännu duktigare i spåret och även det belönades med många HP. Jag skryter gärna över henne så fort jag kan för oavsett vad hon ska jobba med i skog och mark så gör hon det med bravur.

Att få höra skitprat och ifrågasättande, som inte ens är sant, är fruktansvärt onödigt. Sådana människor kanske tror att dom kan framhäva sej själva i bättre dager genom att prata ner andra, ack så fel tänkt.

FinaStina är bäst, har varit, är och fortsättningsvis bäst ❤️ om ni mot förmodan missat det.

4 Kommentarer

  1. Klart FinaStina är bäst 😍 Blir så jäkla irriterad på folk som inte har bättre saker att göra än att snacka en massa skit 😡 Gräva ner dom i dyngan skulle vara det bästa tänkbara 👊 Kram på dej o bästa FinaStina ❤❤❤

  2. Susanne och Saga och Doris 😊

    Så onödigt och tråkigt med skitprat. Avunden har många ansikten!! Alla hundar förtjänar någon som tycker dom är bäst i alla väder ❤ Där finns det många som skulle behöva tänka till! Heder till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.