Mer bakande

Inatt har jag sovit dåligt så jag hoppade över jaktdagen och tog lite sovmorgon istället. Efter att ha fått en del energi beslöt jag mej för att baka tunnbröd. Det är lite drygt att göra men det är gott och ett måste på julbordet 👍 Av bara farten blev det mer kavring och rostebröd men nu får det räcka, tror jag i alla fall 😃

Maken kom för att hämta FinaStina och Tali 🥰 dom behövdes i drevet. Det ställde dom mer än gärna upp på. Doris, som är i höglöp, fick stanna hemma. Det var hon absolut inte nöjd med. Att husse går iväg med flattarna? Hon blev helt galen och gick igenom hela registret för hur hon kan låta. Högt, ljudligt och länge protesterade hon. Nästa helg Doris, då får du vara med igen 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.