Jösses

Vilken valpning, så lugnt. FinaStina värkte fram dom så samlad att jag verkligen fick vara med och se när dom kom. Precis efter sista inlägget kom nr 9. Då tänkte jag att nu är det nog klart så snabbt bäddade jag rent och lade mej på madrassen för vila. Men så, 3 45 kom det 2 till! 11 valpar! Så himla stor tyckte jag absolut inte att hon var och det är inga pyttevalpar. Allt är lugnt i valplådan, dom äter och blir tvättade efter konstens alla regler 🥰 Jag ska kolla över kön och färg fram på dagen så det blir rätt, återkommer om det. Jag ska även skicka ut en massa positiva besked när det är gjort. Nu håller vi tummarna för att valparna fortsätter att må bra. Har det gått en vecka så är man ännu mer säker på att det rullar på ❤️

Svårt att ta kort med blixt, vet inte varför det blir så men titta och njut av en del av dom 🥰

7 Kommentarer

  1. Stort grattis till er båda,bra jobbat fina Stina ❤❤🤗

  2. Så underbara! 🥰 Det är inte utan att man blir lite nostalgisk och tänker tillbaka 😍 Stort grattis! 🥳

  3. Så underbara! 😍 Det är inte utan att man blir lite nostalgisk av sig! 🥰 Stort grattis! 💕

  4. ❤️ så många små!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.