På tiden

Äntligen skulle mina vänner 🥰 hamna under saxen. Det har varit intensivt med renoveringen och inte så bra plats ute för att göra det. Ljuset är också en avgörande faktor och det är bra lampor inne nu så det fungerar 👍

Dock hittade jag inte alla mina saxar, en slö effilersax låg i väskan men var är dom andra 😌 Skulle plocka fram min visselpipa men den är också borta, IGEN. Letat som en tok och när jag plockat runt saker och ting så ligger det nog på ett säkert ställe. Allt kommer väl fram, en annan dag.

4 Kommentarer

  1. Fina flickorna 😍

  2. Oj ,oj vad fina❤️ nu måste jag sätta igång med mina, hoppas visselpipan kommer fram till helgen 👍😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.