Finns många

Det säjs att det finns lite kopparödlor men inte här. Dom är mest överallt. Jag skulle flytta en bräda och där låg dom, skulle säkert göra fler. Nere i högra hörnet ser man ytterligare en så tre stycken. Eftersom dom är helt ofarliga så är det ypperligt att träna hundarna på dom!

Ytterst sällan ryter jag på kompisarna 🥰 men just i denna situation gör jag det. Jag ser till att dom är riktigt nära utan att på något vis visa var ödlorna ligger. När dom visar intresse gör jag ett helvetesvrål och talar om med hög och tydlig röst att det är aldrig tillåtet att nosa på sådana. Detta gör jag med tanke på huggormar, orm som orm, och ren överlevnad. Det går att träna på allt.

2 Kommentarer

  1. Huggorm är min största fasa med tanke på hundarna. Bra tips med kopparorm får försöka hitta någon och träna på. 👍🏻

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.