Vilken tur

På morgonen blev det en långpromenad med Tova, Freja, Eira och mina båda juveler ❤️ Alla tyckte, som vanligt, att det är så roligt att träffas. Ändå leker dom inte särskilt mycket, det hinns inte med när skogen är full av tryfflar 👍

Gamla synder

Förr fanns det en skräphög på alla ställen, det fanns inget annat alternativ. Här är inget undantag så nu har vi börjat samla ihop glas, porslin, plåt och annat skräp. Det vi ser är bara toppen på ett isberg och förbaskat tråkigt men det måste göras. Tänk om alla som bott här hade tagit lite var så skulle det inte se ut som det gör. Jaja, det blir bra till slut så ungar och hundar kan gå överallt.

Doris

Ibland känner jag att jag kanske…. har lite för mycket hundgrejer. Jag kom på att det finns en neoprenväst som köptes till FinaStina när hon var ung, bra att ha om det är kallt i vattnet vid apportering. Den letades fram för provning. Den var dock för liten, insåg att hon växt en del på två år. Husse testade den på Doris som var måttligt förtjust. Lite för stor för henne så västen fick Eira ta över som är lite mindre än FinaStina. Bra att det kommer till användning 👍

Speciell dag

Idag är det inte vilken dag som helst, fina goa Zelda ❤️ fyller 12 år, stort Grattis 🎊 från oss till dej. Hon är efter Libra och Sten ❤️

Om någon timme ska vi packa bilen med vilt för träning. Helt enkelt en toppendag 👍

Tillbaka

Då är Påsk över för denna gång. Jag tror att vi har gått igenom allt väder som finns. Det tråkigaste var dock när det blåste halv storm.

Minusgrader i soluppgång så det ligger is på diken i skogen men det är fortfarande lätt för mina kompisar ❤️ att gräva tryfflar. Äntligen fick jag se tussilago, vi går åt rätt håll i alla fall.

Glad Påsk 🐥

Jag börjar med att gratulera Doris och Winston ❤️ som fyller ett år idag, ha en riktigt fin dag ❤️

Så önskar jag er alla en riktigt fin och Glad Påsk 🐥 nu tar jag nog lite ledigt från bloggen 👍 tror jag iallafall 😃

Sömnlös natt

Tankarna virvlade runt i natt så det var svårt att sova. Alla goa, förväntansfulla valpköpare som fick negativt besked. Jag hade så sett fram emot denna kombination men icke. Förhoppningsvis löper hon i höst och då blir det nytt försök.

Det var skönt med en promenad med Birgitta och ligan ❤️ Att få prata av sej och se ett glatt gäng som åt tryfflar och sprang runt.