Växtkraft

Under vår promenad blev jag varse att det är en otrolig växtkraft nu när regnet öser ner. Skogsvägen är snart igenväxt. Helt ok, det är så det ska vara.

Vi tog ett kort på stubben och efter det blev det lek med en pinne mellan Tali och FinaStina ❤️ Jenna ❤️ är inte så road av det men är nöjd ändå.

Grattis

Idag fyller bästa Ture ❤️ 4 år. Han kommer från Micawber och samägs med Sussie. Du får ha en riktigt fin dag ❤️

Så en bild när vi letade svamp. Mina kompisar ❤️ har bättre tur än jag 😌

😳

Min skada läker fint men än har inte alla sårkakor lossnat, huvudsaken att det ser bra ut. Det är ju trots allt en månad sedan det hände. Dock har det, ett par cm från såret, kommit som en liten blodblåsa. Den har ömmat men ändå inte sett irriterat ut. Så, i går kväll, pillade jag lite på det och blod trycktes upp. I det steg en flisa 😳 Jag blev väldigt förvånad och tacksam över att kroppen tog hand om det hela. Nu hoppas jag att det inte vandrar runt mer flisor från det elaka, anfallande trädet utan att det rullar på 👍

Grattis 🎊

Idag är det ingen vanlig dag för det är Kenneths och min bröllopsdag ❤️ 37 år sedan vi gifte oss, vart har den tiden tagit vägen?

Så fyller jenna/Zumokullen 7 år idag ❤️ stort grattis till er alla 😍 Porter är på bilden.

Eira

Birgitta tog Eira i sin bil och jag tog min så möttes vi hos veterinären för röntgen. Det såg bra ut även på Eira ❤️ men får vänta ett par dagar till skk bedömt och registrerar det. Nu är det bara Bruno ❤️ kvar.

Pust

Så varmt och skönt det är 😌 Hundarna och jag tar det väldigt lugnt ❤️ finns liksom inget alternativ. Då tänker jag på dagarna vid kusten där vi hade det gott. Att äta skaldjur och dricka gott hör till. Med husbil är det lätt att hålla avstånd så det är en stor fördel 👍

Råbock

Sista svängen med hundarna igår så stod han där igen, råbocken. Det är hans favoritplats och ca 200 m från vägen. Han var helt obrydd över att hundarna sprang på vägen så han följde oss bara intresserad. Jag hade tid att gå in och hämta kameran för att försöka fota honom och han var snällt kvar på den lilla kullen.