Valpträff

9 valpar kom på träffen idag 🥰 Så lugna och tysta dom var vid genomgången fast vi stod rätt tätt. Dom fick nej-övning, inte ta korvbit i skål hur som helst. Test med dummies och inkallning. Väldigt lika mentalt och vill jobba, så roligt att se ❤️ Nu är ni välkomna att haka på när vi tränar 👍 Stort tack för att ni kom 🥰

Bilderna har en del att önska vad gäller skärpa men jag hade lite annat att fokusera på 😍

Renovering

Det är fullt upp så jag glömde att Kardakullen fyllde 7 år ❤️ igår, grattis i efterskott.

Renoveringen roar vi oss med, stort tack till Sussie och Tomas som hjälper oss ❤️ Det är skönt att sitta i skuggan på kvällen och spela spel efter en varm dag.

Träning

Ture, FinaStina och Tali ❤️ fick en tur till dammen för lite träning. Skönt att få bada när det är varmt. Även på kvällen hade vi träning men då i skogen. Porter, Eira, Leia och FinaStina 🥰 var med, dock inga kort från det.

Fläder

Jag har ingen fläder, såpass stor att den ger blommor. Synd, för jag vill gärna göra flädersaft. När Sussie och jag var ute och åkte fick jag se blommande buskar på en ödetomt. Sagt och gjort, vi gick dit och plockade så nu får jag min saft 😃

Turnering

Så var det dags för turnering, som traditionen bjuder 😃 2 omgångar och jag tog hem segern i båda 😃👍 Klapp på axeln till mej.

Idag blev det vattenträning. Duktiga vovvar 🥰 Ture, Tali och FinaStina ❤️ fick jobba.

Midsommar 🍓

Morgonen är riktigt varm, tur att vi är ute tidigt.

Vi ska åka till byn och se när midsommarstången reses. Det har vi inte gjort sedan barna var små.

Lite tigerliljor är inplockade och svärmors fina doftros blommar. Så roligt att ha den kvar.

Jag önskar er alla en riktigt fin midsommar 🍓.