Ingen vanlig dag …

för det är min födelsedag 🎂 Fortfarande bästa dagen på året 😃 Firandet blir ihop med maken och så får det bli i år, helt ok det också ❤️

Det är onsdag och då är det träning 👍 En väldans bra dag att träna på så jag hade tagit upp vilt. Det var mycket uppskattat av Porter, Eira, Leia, Tali och FinaStina ❤️ Nu blir det uppehåll till efter nyår.

Det var svåra ljusförhållanden ute så det blir bara denna bild på FinaStina ❤️

Skitcorona

I familjen har vi mycket samtal om corona. På Jonas jobb i Karlskrona har det ökat så det blir ingen jul ihop med honom och töserna ❤️ rätt tänkt men dystert.

Minna i Höganäs avvaktar än så länge, vi får se hur det blir med det ❤️

Stefan bor ju nära så vi kan nog vara ute en stund. Dom väntar barn och ska vara försiktiga ❤️

Kenneth och jag får hållas här hemma om det inte blir besök. Tur vi har naturen utanför knuten så det blir säkert en hel del jobb för hundarna ❤️

Tack

Tack till er alla som hört av er efter att Jenna ❤️ fått somna in, det värmer ❤️

Idag har jag haft årets sista helgträning. Lari, Porter, Eira, Kyra o FinaStina var med. Tack för idag ❤️ Nu hoppas jag verkligen att nästa år blir mycket bättre än detta med tanke på covid. Tur att vi har våra vänner så vi kan ses i naturen och jobba och tjôta en stund 😍

Trösterikt

Det är till stor tröst att ha Tali och FinaStina ❤️ vid min sida. Tali har Jennas kloka blick, kanske den överförs på FinaStina.

Det är bra att ha och göra när saknaden finns så jag har bakat hårt tunnbröd och avslutar med våfflor. Oavsett så blir det jul i år också så jag förbereder som jag alltid gjort.

Jenna ❤️

Jenna, världens bästa Jenna ❤️ Den vänaste av väna med en inneboende pondus man aldrig såg men som andra hundar visste fanns. Det gjorde att hon alltid fick vara i fred, precis som hon ville ha det. Jag har aldrig hamnat i konflikt med henne, hon har alltid jobbat med mej. Jag har alltid litat på henne och hon har varit en otroligt fin mentor till andra hundar 💕

10,5 år blev hon men nu är det över. Hjärtat blöder och saknaden av min vän och vapendragare är enorm. Hon får garanterat jaga ihop med min far ❤️ och övriga familjemedlemmar ❤️ En annan dag ses vi igen, allihop ❤️

Vilsen

För att lite mer myskänsla ska infinna sej så fortsätter jag att pynta lite till. Jag brukar göra det på torsdag före advent men i år är inget vanligt år så det är ok.

Dock känner jag mej vilsen. På Hôlevalla visste jag precis var allt skulle vara men här är det helt nytt. Jag går runt och funderar så börjar jag över järnspisen, ett självklart ställe och nöjd blev jag 👍 Tomtarna kommer inte fram än, dom får vänta ett tag till.

Äntligen

Precis så känns det när man ser solens strålar i topparna på träden, äntligen. Det gör att allt blir lite behagligare och ger tid för eftertanke.

Vi vet inte hur vi kan umgås under jul och nyår och det är himla trist, bara att hoppas på det bästa. Lika bra att sätta upp ljusstakar runt om i huset så man får lite adventskänsla i alla fall.