Dan före dan

I morgon börjar flytten på riktigt. Av någon anledning känner jag mej stressad, det brukar ju ordna sej. Bara vi är igång så släpper det nog.

Det blir nog dåligt med tid för att blogga, vi får se. Det blir ett kort på mina vänner ❤️ under dagens utevistelse.

Gåsjakt

Vi var några stycken som åkte till Vänerns strand för gåsjakt. FinaStina och Tali fick vara med mej och Jenna med husse. Vi såg många gäss men inga i skjuthåll. En underbar kväll med mycket bra passivitetsträning 👍

Måndagsmorgon

Måndag igen och nu närmar det sej flytt. Vi kommer att fortsätta köra en del under veckan men på fredag rullar sängarna iväg. På helgen hoppas jag att allt är på nya stället. En sak har jag bestämt, jag ska aldrig flytta mer 😁

Träning

Trots regn och rusk så blev det träning i min hage. Känns lite konstigt för det är sista gången vi håller till här men det blir bra på nästa ställe också.

Jenna fick dagen till ära vara med, så var även Liila, Bruno, Kyra o Eira ❤️

Äntligen

Då var det dags att åka på andjakt. Äntligen tyckte Tali, FinaStina och jag. Det är en väldigt behaglig jakt att vara hundförare på. Det skjuts inte en massa så det är lugnt och fint för hundarna ❤️

Två skammade landade i högt torrt gräs. Blev lite jobbigt att hitta men Tali vet hur det går till så FinaStina hade god hjälp av henne ❤️

23 änder blev dagens fångst och alla hundar fick hämta något. Stort tack för idag 👍

Nöjd ,igen 😊

Hittade en del kantareller idag, blir bra att stoppa i frysen. Jenna ❤️ käkar tryfflar i vanlig ordning.

Tog en tur till samhället och fick se en karl som gjorde korgar. Jag var ute efter en vedkorg så det fick följa med en hem. Kommer att göra sej bra när vi flyttat 👍 Han har gjort alla själv och det är ett beundransvärt hantverk, så fina.

Fix

Nu står det långkok på spisen 👍 då kan jag fortsätta fixa med lådor. Har varit iväg en sväng och som en händelse fick jag lådor tillbaka som ska in i skåp här 👍 Nu är vi på G.

Har glömt att ta bilder idag så det får bli en på FinaStina som visar att näsan nästan är som vanligt igen ❤️

Skönt

Igår blev vi klara med plantorna, så himla skönt. Lite mör i kroppen men ändå helt ok 👌 Nu kan jag ta tag i packlådor och städ igen.

Det var en fantastisk morgon och på vägen hem såg jag tranor ca 50 m ut i hagen. Perfekt stadgeträning då hundarna ❤️ fick vara med mej och bara titta när dom flaxade iväg.