Släkten är bäst :)

Abbe kom för att få träffa mina hundar och leka lite. Dom talade snabbt om vad en yngling får göra och inte göra. Abbe lyssnade direkt så det gick fint att leka om man skötte sej 🙂 Fantastiskt skönt med hundar som är tydliga utan att vara dumma.

Så åkte Birgitta och jag för att kolla blåsippor men det blev en besvikelse för det fanns bara någon enstaka planta. Kanske om vi åker i nästa vecka att det kan finnas fler. Efteråt tog vi en promenad ihop så mina hundar har verkligen fått lufta sej idag 🙂

2 Kommentarer

  1. Abbe verkar lycklig, glad och trött. Han håller nog med att det är lättast att umgås med släkten, dom vet man ju var man har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.