Inof. utställning

Idag har vi varit och tränat Ture, Saga och Freja inför utställningar. Mycket nyttigt för dom att få se så många olika raser, inte bara flattar runt dom 🙂 Vi var inte många flattar och i Tures klass var det 2 st och han fick HP och sedan blev han BIR-valp. 🙂 Sussie fick gå vidare men då var det 24 valpar i hans ålder och där åkte han ut i den 3dje ”rensningen”. För Ture var detta en kanondag, så mycket han fått lära sej 🙂

Jag sprang med Freja och Susanne tog Saga, dom visade upp sej riktigt bra och här fick Saga en 4e placering och Freja blev 5a 🙂 Dom här tjejerna tar allt med ro, ingen ide´att hetsa upp sej i onödan så vi får jobba på att få upp svansen så den viftar glatt 🙂 Ska bli spännande när vi ska gå en officiell utställning, då blir det liksom på riktigt.

Det är himla svårt att ta kort i ett ridhus så detta är vad som är kvar när jag fick in dom i datorn…

2 Kommentarer

  1. Jag är säker på att Saga undrar vad sjutton matte har för sig…. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.