Stackars Ture

Det har varit så jobbigt för lille Ture men vi trodde igår att det hade vänt, febern hade gått ner lite. Denna morgon var den över 40 g igen så det var bara att åka till veterinär med honom igen. Sussie har tagit den stora tunga biten med gossen. Jag har gått här, orolig och med telefonen i handen, man blir lite handlingsförlamad och tankarna går till dom hela tiden. Det dom tror felas är att han har en infektion i prostatan vilket ska vara rejält smärtsamt. Han får ligga kvar över natt så dom ser att han får rätt antibiotika och att det börjar vända. Runt lunch i morgon vet vi mer. Är det som dom tror så ska han bli helt bra igen vilket vi verkligen hoppas, stackars Ture.

2 Kommentarer

  1. Stackars Ture!! Stor krya på dig kram från oss!!

  2. Fredrik och Lollo

    Ååh! Goe Ture, krya på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.