Ny dag 

http://bygg.hallfast.se/blogg/

Så är det morgon igen. Karda började inatt att hässja så allt rullar på enligt regelboken. Hon har legat på madrassen med mej, vill vara så nära det går och vill att jag ska klappa henne ? vilket jag gör, såklart. Nu tar jag en uppiggande kopp kaffe, kanske blir två för det behövs ? Fortsättning följer. 

4 Kommentarer

  1. Inget är som väntans tider ??

  2. Jisses vilka nålar jag sitter på. Jobbigt att inte vara med. ❤️

  3. Minns hur det kändes för två år sedan.

  4. Det fortskrider som det ska så nu hoppas vi att det fortsätter så. Skönt att ha er med o bra att jag kan göra lite uppdatering nu när jag bara sitter och väntar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.