Mer av allt

Så var det dags för andjakt igen. Idag träffade jag Anna-Lena och hennes hane. Han heter den ölsorten som inte går att stava, Ginnis….. 🙂 Kul att ses 🙂 Hundarna har tuffat på och gjort det dom ska, skammat eller inte så kommer det in.

Hemma igen så är det valpmys som gäller och nu fick dom ut på gräsmattan. Doris kom för att titta till dom eller för att se vad det är för små hundar som håller på 🙂 Hon är väldigt nyfiken på dom men beter sej helt rätt, respektfullt men lekfullt.

Nu väntar jag hem 3 av mina guldklimpar, störste grabben kommer med sina 2 töser om någon timme 🙂

2 Kommentarer

  1. Ser ut som en härlig dag☺

  2. En mycket bra dag 🙂 Återigen ett tack till Birgitta som tar hand om allt här hemma så jag kan åka <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.