Onsdag = träning

Idag blev det en sådan där dag då allt blir så perfekt 🙂 Vädret, övningarna. Jag hade höjt ribban rejält, svåra dubbelmarkeringar, stoppsignal/dirigering. Såklart fick man någon gång vara tydligare för att få önskat resultat men när hundarna lyssnar och då gör som man önskar så ska man vara väldigt nöjd.

På mina träningar får man på sin höjd höja rösten, mer än så ska inte behövas och är heller inte tillåtet. Alla är vana vid hur jag vill ha det och ni för era hundar så fint 🙂 Lilla Spira var med och hon är otroligt duktig så ung hon är, vill till att ta det varligt med henne. Hon är inte med på bild, inte heller Freja. Trixa är från annan uppfödare.

4 Kommentarer

  1. Så härligt ni haft det! Ses nästa vecka. Då beställer jag lika fint väder!!

  2. Vilken härlig dag det var i dag ☺❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.