Liten blir stor

Träningen i skogen gick, vädermässigt, riktigt bra. Solen var bakom moln och vi höll till där träden gav skugga om solen skulle titta fram. 7 hundar var med och tränade markeringar inför årets FM där dom flesta ska starta. Dom är otroliga markörer så i arbetet finns inget att klaga på 🙂 Dock får föraren fixa finliret med fotgåendet så det sitter, är ju så lite kvar. Vi har även tränat kastare 🙂 Jonas ska vara det på mästerskapet som funktionär och han kastade galant 🙂 Lillian, the old lady, styrde kosan till min skog kl 5 i morse. Måste säja att det är strongt att åka fram och tillbaka så långt, jätteroligt att ses. Elins Nova fick en grattisdummies, har man gjort bra ifrån sej så ska man ha en uppskattning från mej 🙂 Jag har delat ut många och det gör jag så gärna. Nova är sedan tidigare SEVCH och för ett litet tag sedan även NVCH, alltså norsk och svensk viltspårschampion.

I morse undrade jag vad det var som lät genom det öppna fönstret, hagelskur?? Jag fick inte ihop det så jag gick och tittade. Dom smarta valparna hade upptäckt att man kunde trycka på grinden och smita ut. Dom hade så himla roligt och det var precis som att, vi måste hinna med så mycket som möjligt innan tanten kommer 🙂

Vädret är nu tryckande, rejält tryckande. Förmodligen brakar det loss senare under dagen. Valparna tar det lugnt i skuggan men som vanligt håller jag ett vakande öga på dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.