Denna värme

Man läser på sociala medier om hur vi ska ta efter dom som bor vid medelhavet med siesta osv. Det kan väl tyckas bra men vi bor i Sverige och ska inte ha denna hetta. Igår hade vi den varmaste dagen med 34 grader i skuggan och det är inte ok! Att man ska klara värmen på ett eller annat sätt är en sak men när all växtlighet nu bara dör och vattnet sinar då gillar inte jag läget. Vatten från vår rejäla damm använder jag till växthuset och grönsakslandet men där är det snart slut. Jag får försöka rädda det som finns i växthuset men någon mer stans vattnar jag inte.

Det var tufft även för valparna igår, det var gnöligt och dom visste inte var dom skulle ligga. Jag gjorde vad jag kunde för att svalka dom men det var en tuff dag.

I morse for vi till skogen med ligan. En stor kruttorr björk hade lagt sej över vägen in så jag kom inte dit jag ville. Valparna fick ut ur bilen i alla fall och träna på att ta sej över stocken, nyttigt det också 🙂 Dom hittar alltid något att undersöka så dom brydde sej nog inte om att det blev ett annat ställe 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.