Lögardag

När utfodring och städ var klart så skulle jag baka bröd, lika bra att ta tag i dagen direkt. Som sällskap hade jag 10 glada voffsingar samt deras ömma moder. När jag var klar med baket var det dags att duscha dom 5 som ska åka i morgon. Dom tyckte det var helt onödigt men att mysa i badlakan tyckte dom väldigt mycket om. Inte lätt att ta kort själv men Silver, Röd, Gul och Rosa blev bra på bild 🙂

Så flyttade Stefans och Annas ällingar hit, ska ta hand om dom så kommer nog honorna att säljas framöver. Om ett par dagar ska dom få gå ut men det är bra att dom får bo in sej ett tag först.

Det svartnade på himlen och åska med dito hagel samt regn drog över gården. Jag tänkte att det var en bra ide’ att låta pluttisarna vara inne men när blixten kom och åskan dundrade skulle alla ut och kolla, in och busa igen för att ge sej ut vid nästa blixt, det tyckte dom var riktigt roligt. Skönt med valpar som tar allt som det kommer och varken visar rädsla eller dumdristighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.