Ny dag

Det blir senare uppdateringar av bloggen av förklarliga skäl, skogen kallar 🙂 Tali fick åka med Stefan för att stöta Mufflon. Flocken är för stor så det var hög tid för en kraftsamling till ett minskande av densamma. Stefan glömde halsband med pingla men fann på råd så hon fick en rosafärgad halsduk runt halsen 🙂 Jägare likt hundar ska ses bra så det inte blir något dumt och det är vi noga med. 9 fällda Mufflon blev det och snart ska jag ringa och kolla hur Tali skötte sej 🙂

Lillfjompan fick följa med mormor i drevet. Självklar vet hon inte vad som pågår men all erfarenhet är bra erfarenhet. En annan drevare, vi gick på var sin kant i marken, stötte älg framför sej. När älgkalven låg så gick vi dit, mycket bra att Stina fick lukta på den och se att det är hur naturligt som helst. Nu är hon så skogsvan att hon kan hänga på Jenna en liten bit men söker sej till mej ganska fort, det gillar jag 🙂 Nyfiken men klok.

Nu har vi fått mat i magen och hundarna rensat faten. Stina är med och får sej lite hon också, har man varit ute mycket så ska man allt ha lite belöning för det också.

Nu har jag bloggat via datorn, lite omständligare men då blir det som jag vill ha det……….

2 Kommentarer

  1. Nu blev jag nyfiken m samtidigt okunnig, mufflon?i hägn lr fritt?

    • Karin Torstensson

      Från början rymmare från hägn men nu en stor frilevande flock. Dom är inte en art som hör hit men finns i alla fall på några ställen i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.