Finbesök

På morgonkvisten fick jag se fasantuppen på gräsmattan, dom är så himla vackra och sällsynta här. Döm om min förvåning när han hade två hönor med sej, så kul att se. Tack för titten 🙂 Kortet är taget genom fönstret…..

Birgitta och Eva kom för lite träning. Stina fick vara med första passet och jag var så nöjd när hon la sej ner när dom andra jobbade, duktig tjej. Jag gick och la ut en dummies till henne som hon fick hämta, lite senare kastade Birgitta en markering till henne vilken också gick väldigt bra men efter den var jag nöjd. Passivitet är väldigt nyttigt och det måste hon ha med sej, att jobba vet jag att hon vill så det lägger jag inget större krut på under träning, bara känner av så det sitter hyfsat 🙂

Vi tog även en ståbild på Stina, hon utvecklas så fint 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.