Eftersök

I går kväll, efter mörkrets inbrott, ringde telefonen och det gällde eftersök på ett rådjur. Eftersom jag litar till fullo på Jenna så brukar hon få ta det. Länge har jag tänkt att testa Tali men ändå låtit Jenna jobba då jag vet att det blir resultat men nu skulle Tali få chansen

Kenneth och jag for iväg och mötte upp skytten. Kenneth hade Jenna……. men fick stanna när jag och Tali gick. Skulle vi inte fixa det så skulle Jenna få ta över.

Ordentlig pannlampa var tvunget i mörkret, så började vi gå. Det var bara att släppa ut linan och hoppas att Tali hittade spåret och det gjorde hon. Vi gick över åkern och upp i en backe och där fick vi snart syn på djuret. Det gick iväg lite så vi stannade och skytten avslutade lidandet. Tali fick spåra fram så hon fick ett avslut.

Man kan aldrig nog betona en duktig eftersökshund, när det behövs så är det bara resultat som gäller. Varm i hjärtat och så otroligt nöjd med Tali ❤️ så gick vi till Kenneth och Jenna. Hon är dock inte lika nöjd med en efterträdare ❤️

 

En kommentar

  1. Toppen ❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.