Vilken underbar dag

Tidigt denna morgon åkte jag för att hämta Doris och Sivan. Anna och Stefan var tvungna att åka tidigt …….

Stina träffade Sivan för första gången och blev väldigt förvånad över pussar, syns på blicken, men hon tog det så varsamt. Annat blev det när vi skulle ut, Stina ville leka och Sivan blev livrädd och tjöt i högan sky. Hon vänjer sej snart

Då kan man undra varför Stefan och Anna hade så bråttom iväg. Jo, det var dags för tillökning så nu är ett gossebarn kommet lagom till Påsk  ❤️ Barnbarn nr 5 ❤️ Helt underbart och jag bara längtar tills jag får se den lille gossen ❤️ Hela familjen är samlad denna helg så här ska firas ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.