Jonstorp

Denna helgen har vi tillbringat hos dottern med familj. Då passar det utmärkt att samla Malmövalparna i Jonstorp så både Dumle och Lucky kom. Maria kom också med Birr och pappa Zigge, klart hon ville se hur dom utvecklas 🙂 Vi började med  en promenad för att, efter det, bli trimning av dom. Inte helt uppskattat men så fina dom blev. Det är en före och efterbild på Dumle, nog blev det lite skillnad 🙂 Dumle är först och sist.

Mina kompisar var väldigt nära när det skulle vankas mat, dom låg och hade koll på läget 🙂 En titt i kylskåpet fick dom också. Massor med tid har vi ägnat hjärtegrynen, Emma säjar mommo och bobbo. Det sistnämnda är förstås morfar 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.