Passar på

Idag började vi dagen med kloklippning. Freja var lite tveksam men när hon såg dom andra stå på kö och dessutom få godis så satte även hon sej för att vänta på sin tur 🙂 Allt är ju lite annorlunda mot hemma men hon är helt nöjd med situationen här. Känns väldigt bra.

Så kom Stinas syster Liila för trimning, bäst att passa på när allt är lugnt här hemma. Vi tog en tur till skogen med systrarna för lite träning där vi började med lugna övningar för att bygga på svårigheter. Med ålderns rätt så är dom lite splittrade i huvudet men dom jobbar på så gott dom kan, bra att veta vad man ska förstärka så sitter det framöver. Nu blir det uppehåll med träning några veckor tills allt rullar på i valplådan men snart nog är vi igång igen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.