Väntan

Det är som det brukar, denna väntan. Ska inte Eira ❤️ börja löpa snart? Sedan när hon äntligen börjar löpa så är det till att pricka in rätt dag för besök hos Ture ❤️. Sedan vänta på om det blir några valpar. Sedan vänta in valpdagen. Sedan vänta på besök i valplådan 🥰 Denna väntan 😁

Igår kom solen fram en liten stund 👍 Jag har en jättefin backe precis vid huset så det var bara att ta med ett par dummisar så kompisarna ❤️ fick jobba. Det var mycket uppskattat 😃 På bild är det Sansa som kommer in med en apport.

 

 

5 Kommentarer

  1. Ja , denna väntan säger till Eira varje dag att nu är det dags att börja löpa,hon bara tittar på mig 😅🐾

  2. Kan tänka ni väntar, ska bli så spännande och roligt med nästa generation Ville 😉 som det ju blir för oss. Han var dålig på försommaren och blev med ens så gammal.. Frisk nu men man vet att åren tillsammans är få..
    Helena.

    • Karin Torstensson

      Du är välkommen att kolla avkommorna när det så är dags. Ville är en fantastisk hane ❤️ så jobbigt när dom blir äldre, tacksam så länge dom är med oss ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.