👍

Ytterligare tvĂ„ har röntgats, Nox och Balder HD A och ED UA đŸ„° Tack ❀ nu Ă€r det inte mĂ„nga kvar 😍 NĂ€r jag och Sansa đŸ„° skulle Ă„ka igĂ„r för att göra detsamma sĂ„ ringde veterinĂ€ren och avbokade, sjuk personal 😌 sĂ„ pĂ„ torsdag gör vi ett nytt försök.

Valparna đŸ„° fick avdelat lĂ„dan lite igĂ„r med tidningar. Redan sĂ„ har nĂ„gra varit dĂ€r och kissat. En mycket bra början 😃 Det var trĂ€ngsel till matbordet men alla fick det dom behövde och sedan blev det lite bus 👍 Senare idag ska dom fĂ„ lite smakprov av fĂ€rs, det blir sĂ€kert uppskattat.

6 Kommentarer

  1. SĂ„ hĂ€rligt att det gĂ„r framĂ„t đŸ˜đŸŸđŸŸ

  2. Vad dom Ă€r duktiga dom smĂ„ liven đŸŸđŸ„°

  3. Ser trĂ„ngt ut i mjölkbaren đŸŒ

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.