Dimma

Denna morgon var det verkligen mycket dimma ute, riktigt vackert. Under promenaden fick kompisarna 🥰 gå fot förbi dammen. Bara för att det finns lite vatten så är inte tanken att dom får bada i tid och otid. Det har vi nytta av när det gäller vattenarbete 👍 Tänk alltid ett steg längre 👍

3 Kommentarer

 1. Tack för bra påminnelse! Hur många gånger har inte hundarna kanllat intill vatten 😮

  Jag som brukar promenera utmed Delsjön och låta hundarna ta sig ett dopp när de vill får se över rutinerna tills stadgan sitter. I år har vi dock inte promenerat i skogen ännu då ingen hund har fästingprofylax!

  Igår regnade det och det rann vatten ur stuprören vilket fascinerade Böna mycket. Hon är helt otroligt nyfiken och vågar kolla upp allt hon förundras över. Tror att hon känner sig ganska trygg med sin livvakt.

  • Karin Torstensson

   Bra att tänka på 👍 Lilla Böna ❤️ det finns så mycket att upptäcka och utforska 😃

 2. Knallat skulle det såklart stått!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.